HR Outsourcing

Vous n’avez pas de temps pour un HR Manager à pleine temps, mais un nécessité pour une approche ressources humaines orientée vers des résultats et des solutions ? Nous reprenons tout en main en tant que gestionnaire de RH interne et selon la fréquence que vous désirez.

Outsourcing

Als ondernemer heb je niet altijd de tijd en middelen om je met HR bezig te houden. Je hebt vaak echter ook geen nood aan een full-time HR Manager om die zaken van je over te nemen. Je mensen zijn echter de draaiende motor van je organisatie. Wat als je geen tijd voor hen kunt vrijmaken? Brighthouse is ontstaan en gestructureerd om deze nood voor jou op te lossen. Waar HR Projecten de basis goed zet, nemen we met HR Outsourcing je volledige HR zorgen weg.

Un team d’experts.

Avec nos services d’externalisation nous introduisons un expert dans votre entreprise qui amène l’expertise de toute l’équipe Brighthouse. Le/la People & Performance Advisor qui soutienne votre équipe, peut construire sur l’expertise et l’infrastructure de toute notre équipe.

 

 

Een gans team van Bright Experts

Met onze partnership-diensten brengen we niet één medewerker binnen jouw onderneming, maar een gans team van experts. De Business Coach die jouw team ondersteunt, kan immers permanent voortbouwen op de expertise en infrastructuur van de ganse Brighthouse organisatie.

Brighthouse helpt je op weg!

Van start-up tot KMO of zelfs grote onderneming, elke organisatie heeft zijn uitdagingen op vlak van HR. Waar je ook iemand nodig hebt, we helpen je snel op weg:

  • De ondersteuning van je HR team in kader van tijdelijke afwezigheid
  • Het op weg helpen van je eerder onervaren medewerker door een ervaren HR-rot
  • In afwaching van je nieuwe HR professional
  • Als ondersteuning tijdens een specifiek of complex HR-project 
Bright Experts team

Case: Komaf met vertrekkers!

Om het grote verloop binnen de organisatie aan te pakken werd Brighthouse onder de arm genomen om het probleem te analyseren en een gericht actieplan uit te werken.

Lees meer

Case: Gezond aan het werk!

Toen het absenteïsme in de laatste 5 jaar met maar liefst 16% was gestegen, ging er bij onze cliënt een alarmbelletje rinkelen. Brighthouse ging hiermee aan de slag.

Lees meer

Ondersteuning en kennis nodig op vlak van HR?

Bram maakt graag tijd vrij om de juiste oplossing te vinden.

 

Contacteer Bram

Bram van Brighthouse poseert voor een foto