Persoonlijke ontwikkeling

Een doordacht en persoonlijk ontwikkelingsplan helpt je hele team om zich maximaal te ontplooien op de werkvloer. Dat geldt voor je medewerkers, maar ook voor je eigen talenten. Individuele begeleiding en coaching met collectieve groei als resultaat.

 

Waarom investeren in persoonlijke ontwikkeling?

Om medewerkers te laten groeien, moet je goede begeleiding voorzien. Het helpt hen niet enkel bij hun zelfontplooiing, ze worden er ook gemotiveerder en productiever door. Wist je dat ruim 70% van de medewerkers tot 10% van zijn loon zou inruilen voor meer persoonlijke begeleiding? Een belangrijke asset van je aanbod dus.

Haal het beste uit jezelf en je team

Brighthouse als personal coach

 

Een kick-start voor nieuwe medewerkers of ondersteuning van interne groei? Met behulp van een Development Center, een reeks interactieve oefeningen en testen, krijgt Brighthouse zicht op de skills, de vaardigheden en het potentieel van jouw medewerker. Om de prestaties vervolgens te monitoren en te stimuleren in een persoonlijk groeitraject.

Laure-Anne Herpoel van Brighthouse geeft persoonlijke coaching

Ons plan van aanpak

We gaan op zoek naar een flexibele en praktische oplossing voor de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers en jezelf. Om de prestaties van je organisatie te versterken.

1. Kick-off: we koppelen je verwachtingen aan afspraken, volgens een duidelijke tijdslijn met concrete doelen. We leggen deadlines vast en bespreken welke rapportage je nodig hebt. Tijdens het intakegesprek zoomen we samen in op je verloningsbeleid en vooral waar je precies naartoe wil.

2. Development Center: tijdens een volledige dag geven we je een duidelijke blik op persoonlijke sterktes en zwaktes, noden en aandachtspunten. We brengen de competenties van het individu in kaart en koppelen die aan concreet advies voor de verdere ontwikkeling en coaching.

  • Competentie based interview.
  • Business case, met focus op strategische businessinzichten.
  • Rollenspel met focus op leidinggevende vaardigheden.
  • Persoonlijkheids-, motivatie- en redeneertesten.

3. Feedbacksessie: we evalueren de resultaten van onze analyse en het Development Center. Heb je nog nood aan extra coaching of een persoonlijk ontwikkelingsplan? We zorgen ervoor.

Haal het beste uit jezelf en je team

Case: Sterk leiderschap

Het succes van je organisatie hangt af van de leiderschapskwaliteiten van je managers. We worden niet allemaal geboren als leider. Met coaching en advies konden we Frederik, Deborah en Dirk naar een hoger niveau brengen.

Lees meer

Case: Efficiënt van start!

De eerste dagen en weken in een nieuwe job zijn cruciaal. We hielpen een KMO bij het begeleiden van een nieuwe high-potentials om zich snel te integreren en vooral, om snel performant te zijn. Ontdek hoe we dit hebben aangepakt.

Lees meer

Benieuwd hoe we jouw medewerkers kunnen versterken?

Anne-Sophie Bossuyt

Contact Anne-Sophie