DES RESSOURCES HUMAINES 

CIBLÉS ET SUR MESURE DE

VOTRE ENTREPRISE

Chez Brighthouse nous introduisons une vision et de l’expertise dans votre organisation. Plusieurs experts sous le même toit font de Brighthouse un partenaire fiable et structurel pour tout ce qui concerne une optimalisation de la performance de votre équipe. 

Brighthouse départ d’une vision claire sur la gestion des ressources humaines : préparer votre organisation avec la bonne stratégie pour l’avenir en utilisant vos employées pour faire grandir la performance de votre organisation. Une nécessité dans un monde compétitive et évoluant.

Sector in de kijker: Accountantskantoren

De HR uitdagingen bij boekhoud- en accountantskantoren zijn heel specifiek en vragen dan ook een gespecialiseerde aanpak. Van het aantrekken en rekruteren van dossierbeheerders tot het houden van jouw sterke mensen, Brighthouse ontzorgt je met hun ruime kennis en ervaring in de financiële sector.

Ontdek hier onze aanpak

Accountantskantoren

Attract.

Brighthouse helpt om werknemers aan te trekken met de juiste kennis, competenties én motivatie. Werknemers die hart en ziel in hun werk leggen. Zij tillen je bedrijf tot een hoger niveau.

Develop.

Groei samen met je team en zet ontwikkeling centraal. Geef jouw medewerkers en organisatie de zuurstof om beter te functioneren met de juiste groeikansen en ontwikkelingsmogelijkheden.

Grow.

Met de het juiste team gaan we steevast voor de verdere groei. Een sterke organisatie is gestoeld op gemotiveerde en betrokken medewerkers. We inspireren hen graag tot sterke resultaten!

Onze aanpak.

Bij Brighthouse zoeken we steeds naar een praktische oplossing op maat van jouw vraag of uitdaging. Met de juiste aanpak versterken we ook jouw HR beleid en optimaliseren de performantie van jouw team.

Hoe aan het werk post-COVID-19?

De vele uitdagingen die COVID-19 op ons pad heeft gegooid zijn groot. Niet alles zal veranderen, dat is duidelijk, maar we mogen niet hopen dat alle maatregelen en de volledige impact plots zal verdwijnen. Vele van deze nieuwe uitdagingen zullen ingeworteld raken in wat experten al "het nieuwe normaal" noemen. Daarom helpen we je graag om jouw organisatie te wapenen voor de toekomst!

 

Ontdek hier hoe we jou hierbij helpen

HR Corona COVID-19 HR herstelplan

Case | Een sterk werkgeversmerk

Omwille van de lange doorlooptijd van de openstaande vacatures, ging Brighthouse samen met de organisatie aan de slag om mogelijke oorzaken in kaart te brengen en gericht toe te werken naar praktische oplossingen.

Lees meer over onze aanpak 

Case | Naar sterk leiderschap

Het succes van je organisatie hangt af van de leiderschapskwaliteiten van je managers. We worden niet allemaal geboren als natuurlijk leider, maar met coaching en advies konden we Frederik, Deborah en Dirk naar een hoger niveau brengen als manager.

Ontdek meer over sterk leiderschap

Werken bij Brighthouse

Brighthouse probeert steeds een warm nest te zijn voor zowel de interne medewerkers als onze trouwe partners. Als Bright Experts ondersteunen we je naar opleiding, coaching en omkadering toe. Op elk moment van de dag. Zin om ons team te versterken?

 

Ontdek meer over ons

Team Brighthouse
Referenties banner

 

KMO Portefeuille Erkend Dienstverlener