Our vision

En of we nu een groot verandertraject begeleiden, strategische personeelsplanning adviseren of de juiste (interim) talenten zoeken en vinden, we werken altijd vanuit onze heldere missie: uw onderneming laten groeien door in te zetten op uw meest waardevolle kapitaal, uw mensen.

Het is dan ook onze visie dat mens en organisatie elkaar moeten versterken. Een relatie tussen werknemer en werkgever is gestoeld op een sociaal contract waarbij de werknemer zich ten volle inzet om te presteren en resultaat te behalen. De taak van de werkgever hierbij is om de medewerkers ten volle te accommoderen, te faciliteren in deze gang naar resultaat. Deze wisselwerking zorgt voor een wederzijds versterkend effect die beide de mogelijkheid geven om te groeien en te bloeien.

12 dimensies.

Bij Brighthouse definiëren we 12 raakpunten tussen werkgever en werknemer. Ze stimuleren de individuele en collectieve groei, evenals de motivatie de medewerkers om vol overgave de doelen van de onderneming na te streven. Deze 12 dimensies vormen dan ook de fundamentele basis van een succesvolle samenwerking en groeiende bedrijfsresultaten. Enkel Top Employers scoren sterk op alle dimensies.

Brighthouse 12 dimensies

Van dna tot doel.

Om jouw bedrijfsdoelen te bereiken vertrekken we steevast vanuit de kern van de organisatie, het DNA. We willen jou en je organisatie leren kennen. Wat leeft en wat werkt, wat ontbreekt en wat hapert? Zo bouwen we een strategie uit op maat van jouw organisatie om die bedrijfsdoelen te behalen, zonder afbreuk te doen aan het DNA van de organisatie. Een efficiënte en praktische HR strategie die performantie garandeert, maar het menselijke aspect niet vergeet.

Hanteer jij de juiste HR strategie?

dna tot doel

Attract. Develop. Grow.

De groei van uw onderneming gaat hand in hand met de ontwikkeling van uw medewerkers. Daarom is het belangrijk dat de juiste mensen worden aangetrokken en de bestaande medewerkers verder gestimuleerd en opgeleid worden tot verdere groei. Tenslotte laten we ook de organisatie mee evolueren en versmelten groei met het DNA van uw onderneming.

Attract Develop Grow

Hoe kunnen we jou helpen?

Onder onze drie pijlers Attract, Develop en Grow bieden we tal van diensten aan die jouw organisatie en medewerkers naar een hoger niveau tillen.

Heb je geen idee waar het schoentje wringt, dan helpt jouw Business Coach je op weg met de juiste vragen én oplossingen.

 

Laat ons afspreken voor een kop koffie!

Koffie