Our vision

En of we nu een groot verandertraject begeleiden, strategische personeelsplanning adviseren of de juiste (interim) talenten zoeken en vinden, we werken altijd vanuit onze heldere missie: uw onderneming laten groeien door in te zetten op uw meest waardevolle kapitaal, uw mensen.

Het is dan ook onze visie dat mens en organisatie elkaar moeten versterken. Een relatie tussen werknemer en werkgever is gestoeld op een sociaal contract waarbij de werknemer zich ten volle inzet om te presteren en resultaat te behalen. De taak van de werkgever hierbij is om de medewerkers ten volle te accommoderen, te faciliteren in deze gang naar resultaat. Deze wisselwerking zorgt voor een wederzijds versterkend effect die beide de mogelijkheid geven om te groeien en te bloeien.

Attract. Develop. Grow.

De groei van uw onderneming gaat hand in hand met de ontwikkeling van uw medewerkers. Daarom is het belangrijk dat de juiste mensen worden aangetrokken en de bestaande medewerkers verder gestimuleerd en opgeleid worden tot verdere groei. Tenslotte laten we ook de organisatie mee evolueren en versmelten groei met het DNA van uw onderneming.

Attract Develop Grow

Onze aanpak.

Ontdek op welke manier we ook jouw HR beleid verder kunnen optimaliseren en de performantie van jouw organisatie versterken. Ook hier vertrekken we steeds vanuit een praktische en flexibele oplossing op maat van jouw vraag of uitdaging:

  • HR Projecten – in veelal kortere projecten zetten we (een deel van) jouw HR beleid op punt 

  • HR Scan - ontdek praktische en gerichte inzichten en advies voor een performante HR aanpak

  • HR Outsourcing – onze experts ondersteunen je, al dan niet tijdelijk, in de uitvoering van je HR beleid

  • Payroll - de juiste sociaal-juridische kennis en aanpak om je loonbeleid te optimaliseren

  • Training & Coaching – we coachen en trainen jouw medewerkers naar betere resultaten in hun rol

Events.

We houden je hier op de hoogte van alle komende events, seminaries en opleidingen die we vanuit Brighthouse organiseren om jouw netwerk en expertise te versterken.

Wat staat gepland?

Nieuws.

Volg het reilen en zeilen bij Brighthouse op de voet! We houden je graag op de hoogte van onze nieuwtjes en activiteiten en delen informatie uit de diverse sectoren. 

What's new?

Benieuwd hoe wij jouw onderneming kunnen versterken?

Bram maakt graag tijd vrij om de juiste oplossing te vinden.

 

Contacteer Bram

Bram Vergote van Brighthouse poseert voor een foto