Werken bij Brighthouse

Brighthouse is een HR-expertisekantoor voor recruitment en hr-consultancy in Gent dat gaat voor het maximaal benutten van het potentieel van mens & organisatie. We doen dit door elke dag eerlijk en oprecht onze kennis te delen om elkaar sterker te maken. Bij Brighthouse geloven en investeren we in het potentieel van onze medewerkers. Wij zijn een huis waarin iedereen de durf heeft om eerlijk te zijn en de ruimte krijgt om ownership te nemen.

 

De bedrijfscultuur van Brighthouse

Een tiental gemotiveerde medewerkers geeft Brighthouse vorm. Stuk voor stuk een krak in het vak, met eigen specialisaties. Klanten genieten zo van een brede kennis en een expert voor elk aspect van hun hr-beleid. Onder 1 dak en via 1 vast aanspreekpunt. Flexibiliteit en een groot groepsgevoel staan centraal en zorgen ervoor dat geen enkele dag op kantoor er hetzelfde uitziet.

Ruimte voor een babbeltje tussendoor, gemeenschappelijke lunchpauzes en verschillende teamactiviteiten versterken de teamgeest en dragen bij tot een ambitieuze werkomgeving waarin iedereen elkaar helpt om verder te groeien. Het nemen van initiatief en het aanbrengen van nieuwe ideeën worden bij ons dan ook sterk gestimuleerd.

Join our team

 

Bedrijfscultuur Brighthouse

 

The future looks bright met een gloednieuw kantoor!

Binnenkort verhuizen we van Gent naar Oostkamp en nemen we onze intrede in het ultramoderne O Forty Business & Meeting Center. Voor onze collega's willen we namelijk niks minder dan het beste. De nieuwe kantooromgeving biedt de juiste faciliteiten voor een goede worklife balance en het welzijn van de medewerkers. Naast de uitstekende bereikbaarheid is er de mogelijkheid om over de middag (gezond) te eten in het campusrestaurant. 

De sportievelingen hebben de mogelijkheid om te gaan fitnessen of te padellen. Ten slotte gaan we voor meer duurzaamheid doordat het gebouw vele innovaties heeft op zowel ecologisch als technologisch vlak. Het kantoorgebouw is bijna-energieneutraal (BEN) en uitgerust met een hypermodern immotica-systeem. Kortom genoeg om naar uit te kijken.

Join our team

 

Gevel van O Forty bedrijvencomplex in Oostkamp

 

Onze waarden

Een gedeelde filosofie en een gezamenlijke missie. Dat maakt van ons een hecht team. Samen voor hetzelfde doel. Met 4 duidelijke kernwaardes.

  • FOCUS: bij Brighthouse zijn we doelgericht en nemen de zaken telkens in handen. 
  • GOESTING: de diepgewortelde passie voor ons vak drijft ons elke dag om met er met volle goesting voor te gaan.
  • SAMEN: schouder aan schouder gaan we elke uitdaging aan. Als team van medewerkers, maar ook met onze partners en klanten.
  • VOORUIT: we zetten de standaarden en leggen de lat steeds hoger. We hebben de durf om ons verder te blijven ontwikkelen en gaan telkens weer vooruit.

Join the team.

Ben jij ook gepassioneerd door mensen? Als jonge onderneming zijn we op zoek naar ondernemers. Mensen met een andere kijk op zaken. Je neemt de zaken in handen, met beide handen liefst. Vrij als een zelfstandige, of beschermd als een bediende, we staan voor alles open. What we preach is what you get. Uitdaging en de wil om het beste te geven. Voor onszelf, maar uiteraard ook voor onze klanten.

Ontdek onze vacatures!

Anne-Sophie Bossuyt en Jasmien Ingelaere van Brighthouse